torsdag 9 januari 2014

Saker att se fram emot 2014

Nu har jag låtit er fundera länge nog och nu är dessutom handpenningen på resan betald och därför passar det väl bra att berätta vart vi ska åka. På kalaset i fredags hos Ronny och Sandra pratade vi om att åka på semester i sommar. Vi kunde tänka oss åka egentligen vart som helst så länge vi var i sällskap av varann. Eftersom barnen och deras kusiner är jämngamla skulle det vara skitkul att åka någonstans tillsammans. Ronny och Sandra berättade att de redan bokat en resa till Turkiet i augusti men frågade om vi inte kunde hänga på dit istället.

Vi kollade pris, flyg och datum. Ronny och Sandra hade bokat till ett kanonpris och även vi lyckades hitta samma resa fast för 4 personer till ett pris som inte kommer upp i samma prisklass om vi t.ex. bestämt oss att åka till Gotland istället (som vi pratat lite smått om). Sagt och gjort, när vi kom hem från kalaset kunde vi inte bärga oss utan bokade resan direkt. Den 12 augusti reser vi alltså med Bennys bror Ronny, hans fru Sandra och deras 3 barn till Alanya i Turkiet. En vecka med sol, bad, mat och familj. Hur bra låter inte det?


Det finns vattenrutschkana!!

Pool och bar..

Här sitter vi i mitten av augusti!
Till skillnad från hotellet vi bodde på i Bulgarien har detta hotell
endast 79 rum/lägenheter, hotellet i Bulgarien hade 734 (!)
 
 
Men det är långt till augusti och innan dess har vi lite annat att se fram emot. Den 28 februari åker jag, Benny, Storken, Lina, Johanna, Robbin, Madde, Henke, Malin och Carro upp till Sthlm för att se Avicii live. Vi ska dessutom passa på att övernatta på hotell, njuta av varandras sällskap, äta god mat, dricka drinkar och moffa hotellfrukost. Kommer blir så grymt! Hotellet är vi bor på heter Scandic Malmen och ligger precis vid Medborgarplatsen i Sthlm.
 
 
Avicii himself




 
 
Men som om inte det vore nog har ju jag och Benny även planerat en badrumsrenovering detta år. Nu kommer vissa av er tro att vi vunnit på lotto men nej, vi har planerat att göra om badrummet sen vi flyttade in och det tog oss alltså 1,5 år att fullfölja den planen. Men någon gång i februari-mars är det dags och vi har redan gjort klart med kakel, badrumsinredning m.m. I dessa stunder klagar man inte över att ha en sambo som jobbar som byggsäljare och två svågrar som är våtrumscertifierade. Det kommer bli så fint! Vi har tänkt oss ett badrum med grått kakel och dämpad belysning som kan liknas vid en grotta. Låter kanske lite som hej-kom-och-hjälp-mig men det kommer bli grymt när det är klart.
 
Inspirationsbilder:
 



 

Inga kommentarer: