söndag 10 februari 2013

Update om läget

Igår blev det operation efter att Casper fått en smärtattack vid kl. 15. Efter operationen konstaterade de att det inte hade gått att lösa på annat sätt, känns skönt att det inte blev i onödan. Tydligen hade rester från operationen vid födelsen slingrat sig som ett snöre runt tarmen och täppt igen. Lite ironiskt att det blev på årsdagen.. Läkaren passade även på att ta bort blindtarmen för att slippa behöva gå in i magen igen någon annan gång.

Lättnaden efter operationen igår var enorm även om man visste att en lång rehab med mycket smärta väntar Cappen. Kunde för första gången sedan i torsdags sova "gott".

Tog med mig mamsen upp till Uppsala idag för att hälsa på. Det var jobbigt att se lilla plutten ligga där med slangar överallt. Ville bara fly fältet men det var skönt att man tog sig i kragen och stannade. Han sov mest hela tiden och när han väl var vaken hade han väldigt ont. Fick iaf krama om Benny och låta honom ta stöd emot ens axel ordentligt och det kändes skönt.

Har fått veta att Cappen nu på kvällen ätit en isglass, spelat ds och pratar litegrann. Alltså en enorm förbättring på bara några timmar sen vi var där. Han är så duktig hela tiden. Visar inte det minsta att han är rädd eller så utan hanterar det hela väldigt bra. Saknar de ännu mera nu efter besöket, vill att de ska komma hem.

Claris fick följa med mig hem idag. Dels för att hon ville och dels för att avlasta Andreas som kämpar med att hålla isär Wigge och Claris. Lika bra som de kan leka, lika mycket bråkar de. Skönt också för henne att få lite extra uppmärksamhet nu när all mamma och pappas tid går åt till storebror. Vi har myst i soffan och nu hoppas jag att hon somnat där uppe. Hon har inte sagt ett ljud hittills, jätteduktig tjej!

Det var läget så här långt. Nu ska jag däcka i soffan med ett gott mellanmål.



Inga kommentarer: