söndag 17 februari 2013

En alldeles för kort helg

Sörjer att helgen gått alldeles för fort. Det är redan söndag eftermiddag. Har ett nervryck i benet som vägrar ge sig och skolkamrater som stressar sönder mig på Facebook. Det kryper i kroppen av irritation och stress. Att man inte ska kunna njuta av sin söndag ifred utan nervryck som stör och skolkamrater som nojjar över ingenting.

Har i alla fall haft en skitbra helg i övrigt. Träning med bästa brudarna igår morse. Älskar lördagsträningarna, de är alltid jobbiga och det är skönt att träna tidigt. Efter träningen var jag på mopperace och hejade fram pappa och morbror till en fjärdeplats. Sedan bar det iväg till Johanna för att fira henne tillsammans med Lina, Tove, Timmy, Johan och Kelly förstås. Det bjöds på tacos och massa annat gott.

Idag har vi slappat lite här hemma, varit på promenad och hälsat på kidsen en stund. Nu är det snart dags för lite mat, och som sagt, jag sörjer att helgen snart är slut. Fast denna vecka kan väl knappast bli värre än den som vart. Och jag får äntligen komma igång med ordentlig träning och kost igen. Efter en vecka med massa onyttigt och minimalt med träning är det dags att börja fokusera igen.



Inga kommentarer: