måndag 22 april 2013

Krämpor i hela kroppen

Idag vaknade jag upp med alla världens krämpor i kroppen. Ont i axlar och rygg, träningsvärk från helvetet i hela benen, brännsår som svider på knäna, blåmärken på låren, vänster vad som krampar och gör ont samt en ilande huvudvärk. Samtliga krämpor beror på träningsmatchen från igår. Det blir definitivt en vilodag idag, med ett tillhörande bad förstås.

Matchen slutade 4-2 i förlust. Vi gör en svag första halvlek där ingen jobbar eller vill någonting men går ut i andra och lirar ett kanonspel stundtals. Hade det inte varit för deras hemmadomare hade resultatet kanske kunnat vara mer jämt (ja, jag skyller på domarn som ändrade linjemannens domslut till deras fördel och blåste frispark och straff till dem men inte till oss).

Har i alla fall haft en kanoners helg. MIF tog och vann sin seriepremiär (alltid skönt för husfriden) och jag har fått massa trädgårdarbete gjort. Klippt häcken, räffsat löv, rensat rabatter, putsat fönster, dammsugit uteplatsen och kört iväg alla löv och kvistar till komposten. Nu är det nästan bara det roliga kvar, att plantera blommor och dekorera trädgården.



Inga kommentarer: