söndag 4 november 2012

Arbetsmyra med söndagsångest

Har inte orkat uppdatera, som ni kanske märkt. Tentan i fredags gick braaa. Lämnade in tentan efter 4 timmar med endast ett litet tal som inte blev besvarat. Så nu är det bara hoppas på att resten är rätt.
 
Jag och Bempa beställde hem thai-mat och kollade på x-factor under fredagskvällen. Firade att matematikkursen nu var över och att jag överlevt ännu en tenta (eller det var vad jag firade iallafall haha). Hur som helst var det helmysigt och välbehövligt efter en tuff tentaplugg-vecka! 
 

 
 
 
Vi har varit så jädrans duktiga den här helgen. Vi har rensat ur hela källarförrådet som var proppfullt med kartonger som vi inte ens kollat igenom sen vi flyttade sist. Nu ligger allt som ska till tippen kvar i förrådet eftersom tippen var stängt den här helgen och resten ligger i kartonger som antingen ska med i flytten eller till pingstkyrkan.

Sen har vi även rensat ur barnens rum på leksaker och bråte som vi inte tycker att de använder eller behöver längre (bästa att passa på medan de är hos sin mor). Vi har packat ner i princip hela vardagsrummet i lådor och tagit ner saker som hänger på väggarna. Vår sängram är nedmonterad och redo för försäljning och vi lever numera bland tidningspapper och flyttkartonger.
 
Vi är fortfarande osäkra på vilken dag som själva flytten ska ske, alltså när vi ska flytta mat och sängar till nya huset. Kanske blir det redan nästa helg när vi får nycklarna, trots att vi ska renovera. Vi är så himla sugna på att flytta!!

Lider för tillfället av extrem söndagsångest. Tidigt imorgon bitti bär det av till Falun för två campusdagar. Jag har verkligen ingen lust. Vi har ju precis avslutat en kurs och redan nu på måndag börjar en ny. En helvetes-kurs dessutom. Blir deprimerad av kurshandboken. Massor att göra, läsa och skriva. Ska ut på praktik i 5 veckor och det känns så jäääädra läskigt. Buhu, vill inte. Får hoppas att campusdagarna gör mig bättre till mods.
 
Nu gymmet sen middag hos Östen och Lillan!
 
 
Hehe. Redo för flytt? Yepp!
 


Inga kommentarer: