söndag 10 juni 2012

Slapparsöndag och en härlig helg

Fredag: Hämtade upp kidsen och drog ut på landet till pappsen som fyllde år dagen till ära. Spelade fotboll i solen tills svetten rann. Sen kokade vi färspotatis, skar upp en härlig sallad, grillade mört kött och samlades ute på altanen i kvällssolen. Efterrätten avnjöt vi inne när det blivit aningen för kyligt att sitta ute. Pappa fick öppna sin present från oss barn med respektive och han blev verkligen jätteglad. I slutet av juni flyttar lilla Ziggy Stardust hem till honom, det är en supersöt liten kattunge! Härlig kväll som slutade sent för både oss och kidsens del. Somnade på studs när vi kom hem!

Tre veckor gammal Ziggy


Lördag: Tog sovmorgon innan det var dags för Cappen och Claris att gå upp till IP för att träna fotboll. Efter det spenderade jag och Claris till kvalitetstid ihop medan vi åkte och handlade tillsammans. På kvällen kom Bella och Albin över för en grill- och fotbollskväll. Det var kanontrevligt och verkligen nånting som måste göras fler gånger i sommar. I andra halvlek i fotbollen tittade Bennys kompisgäng in, väldigt trevligt det med, fast att jag var trött och lite tråkig.

Söndag: Fick vi sova riktigt länge. Halv tio kom Cappen och sa att han var hungrig och det var ju inte så konstigt. Efter frukosten tog vi cyklarna ner till campingen för lek i bollhav och mjukglass. En minut efter att vi kommit hem och innanför dörren öste regnet ner, skaplig tur. Nu sitter jag med lapen i knät och njuter av en riktig slapparsöndag. Cappen leker med en kompis och Benny och Claris är å handlar.

Just Chilli'N!!


Imorgon drar min första arbetsvecka på B & I igång. Vi kör på med sex dagar direkt, ingen idé att spara på krutet. Två ynka veckor ska jag väl orka stå ut innan det är dags för lite ledigt och utlandssemester, hihi. 

Nu mullrar det och blixtrar här utanför. Vet inte om man måste stänga av lapen ifall man inte har nån kontakt i vägguttaget? Verkar inte vara något jätteoväder hur som helst. Hoppas det drar förbi snart så man kan slappa lite framför tvn och fotbolls-EM ikväll. Imorgon är det Sveriges tur att debutera i EM men först ska Dunkers damlag slå BK Sport på bortaplan i Eskilstuna. Håll tummarna för oss och Sverige!

Kram kram

Inga kommentarer: