söndag 18 juni 2017

Drömmig helg

Den här helgen har bjudit på så många underbara stunder. Jag har hunnit med tre träningspass: ett i boxen, ett hemma i trädgården och ett löppass i skogen. Har fått anpassa passen lite eftersom min axel inte vill samarbeta just nu (morr!) 
Det var hett att träna och passet i trädgården gav värmeslag men det är så härligt att ha ork och lust att ge järnet och köra skiten ur sig. 

 
 

Vi har även hunnit med att äta pizza och grilla med goda vänner, promenera, äta långfrukost på altanen, påta i trädgården, planera bröllop, ordna med bröllopsfix, träffa vigselförrättare, handla mat, äta lunch ute på Lida, äta mjukglass och sist men inte minst har vi även BADAT! I en SJÖ! UTOMHUS! Eller jag badade rättare sagt, Benny doppade tårna. Det var såå skönt och svalkande i denna klibbiga hetta (mvh badkruka nummer 1) och termometern visade 24 grader i Kvarnsjön. Efter badet låg vi på varsin handduk i solskenet, njöt av sommarbrisen, höll varandra i handen och tittade upp mot den blå himlen. Jag sa ju det, DRÖMMIG HELG! 

 
   
 

Inga kommentarer: