lördag 2 november 2013

Något speciellt med hösten

Livet är så himla mys på helgerna! Startade dagen med lång sovmorgon och en aning segt intervallpass. Träningen har gått som en dans den här veckan men jag tycks fortfarande inte hitta rätta flytet med kosten. Både det ena och det andra slinker ner mest hela tiden! 



Efter jobbigt och svettigt intervallpass intog vi kyrkan i dunker där det vankades dop för Livia. Det bjöds på en fin ceremoni och god fika. Framåt eftermiddag/kväll åkte vi hemåt och Benny gav sig iväg med Cappen för grabbkväll. Jag och Claris stannade hemma för tjejkväll och även Lina tittade förbi. Vi spelade spel, målade naglarna, fikade och ritade. Men när vi väl intog soffläge dröjde det inte länge förrän lilla tösen slocknade och sov som en stock: 


Nu är jag solo eftersom Benny å Cappen fortfarande är på grabbkväll. Har njutit av "Så mycket bättre" med en liten tår i ögat och nu tittar jag på "Mission impossible" som är lika grym den. Det är något speciellt med helgerna under hösten, de är så himla mysiga med bra program på tv och tända ljus i alla rum. 

Kram på er! 

Inga kommentarer: