onsdag 4 juli 2012

Bulgarien 2012













Här har ni ett smått bildregn från Bulgarien. Vi tog så sjukt mycket bilder. När jag la upp bilder på facebook rensade jag ändå bort en hel del men ändå blev albumet proppat med inte mindre än 108 bilder. Här har ni 10 av dem..

Vad ska man säga om en sån här resa? Vädret var underbart, strålande solsken och säkert 30 grader varmt. 26 grader varmt i både poolen och havet. Hotellet var något utöver det vanliga, stort och majestätiskt. Bland det finaste jag bott på!

Kottarna var supernöjda med sina klubbar, bamseklubben och superkids. Claris fick träffa Bamse och Cappen fick inhandla alla sina idoler i form av fotbollströjor. När vi frågade dem vad som varit roligast på resan var det klubbarna och alla nya kompisar de träffat.

Vi har solat, badat, spelat volleyboll, fotboll, minigolf, hoppat hoppborg, shoppat, ätit god mat, dryck, glass ja you name it. Självklart lite småtjaffs på vägen och syskonbråk men oftast när man ser tillbaka på en resa ser man bara det positiva, och så även i det här fallet. Helt underbart att vara utomlands, särskilt när det är med de finaste man har!

Kram kram 

Inga kommentarer: